onsdag den 5. december 2018

Juletags

Jeg savner egentlig vores "gamle dage" på bloggene, hvor vi julebloggede hver dag i december. Det er ikke mange år siden, men det var inden facebook blev base for vores mulighed for at holde kontakt med hinanden.
Det tog rigtig meget af tiden i december at juleblogge. Men det var på den måde, jeg lærte rigtig mange scrappere at kende, og det var virkelig hyggeligt, at læse om alle de ting der blev fremstillet hos andre scrappere. Ikke kun kort og tags, men også julebag, julemad, traditioner i andre egne af landet, julepynt og dekorationer og hvad man ellers lavede i hjemmene i løbet af december.
Det var faktisk en sjov måde at lære andre scrappere at kende på. Vi hørte om mænd og børn, hunde og katte og vidste ret meget om hinanden - inden vi overhovedet mødtes i det virkelige liv.
Efterhånden blev juleblogging mest noget med at vise indhold i dagens pakkekalender, og det synes jeg, blev lidt trist.....og min interesse døde ud.

Nå, tiderne skifter og facebook er et udmærket - og hurtigt - medie . Men derfor kan jeg alligevel godt savne blog-tiden.
Min blog er jo nærmest gået i stå, og jeg får heller ikke besøgt så mange andre blogge. Jeg er også blevet fanget af de hurtige medier !
Jeg kan dog se, at der stadig er en del besøg på min blog, og hvis nogen kan få inspiration af at kigge på mine ting, er det bare fint.

I dag viser jeg lidt af de juletags jeg har lavet i år:

Først med sværtet baggrund gennem skabelon og med Distress Oxide.- og så lidt forskellige tags med div udstandsninger:


Til slut en flasketag:


Tak for dit besøg på bloggen og god 5. december. 

9 kommentarer:

 1. Kære Aka. Tak for flot inspiration. De er meget forskellige og kan allerbedst lide det første.

  SvarSlet
 2. Det er nogle søde tags du har fået lavet. Og ja jeg husker skam da vi alle bloggede i december, der skulle tænkes lidt fremad så der var nofetcat vise alle dage- og vi var endda to om det 😄

  SvarSlet
 3. Jeg har det på samme måde som dig - jeg savner også december-bloggene, hvorfor jeg efterspurgte det på Scrapsisters 2.0 på Facebook forleden. Der var desværre ikke mange, der "meldte sig", men jeg har tænkt mig at besøge dem, jeg kan se er aktive.
  Jeg har selv blogget lidt i år, men jeg når desværre ikke at være kreativ hver dag eller generelt have nok til, at jeg kan blogge om det hver dag, så for mig bliver det kun undervejs i december - og det er nu også godt nok til mig :)

  Jeg synes, det er nogle skønne tags som altid, du har lavet. Jeg er vild med dem, selvom de er forskellige og jeg vil da helt sikkert prøve at lade mig inspirere, inden jeg skal igang med de sidste til og fra kort.

  SvarSlet
 4. Dit første tag er lige til at savle over, mums, lige min stil :D
  Ja, det var tider dengang man fokuserede og interesserede sig for blog besøg. Men så kom FB på banen med deres "hurtige" løsninger og man skal virkelig være glad i disse dage, hvis folk klikker sig videre fra FB og ind på ens blogpost. Nogen gange tænker jeg om det er det hele værd at bruge tid på at lave en blogpost med flere billeder og fuld materialeliste med links til webshops. Men jeg vil jo bare gerne dele med de andre scrappere :D

  SvarSlet
 5. Dejligt at du blogger aka : ) jeg savner bestemt også de gode gamle dage, jeg gider ikke rigtig FB, men er også sjældent på blogger. Min blog den er ikke blevet brugt længe, desværre, men det var gode og SÅ hyggelige tider.Skønne tags fra din hånd ( igen )
  : ))))

  SvarSlet
 6. Rigtig lækre tags ... og da især det første :-) SÅ lækkert <3
  Jeg forsøger at blogge regelmæssigt, men det glipper lidt i perioder :-)

  SvarSlet
 7. ajj hvor er de fine allesammen

  SvarSlet
 8. Hvor er de fine allesammen. Dejligt at der er nogle der juleblogger. Jeg er ikke så god til at blogge, men besøger gerne de andre bloggere. Tak for inspiration. 🤶🏻

  SvarSlet
 9. Flotte tags du har lavet...jeg skal igang nu

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar - udelukkende for at glæde mig.